Tandarts Zuid-Beijerland

Zoekt u een Tandarts Zuid-Beijerland? Tandartsengroep Zandpad helpt u graag met de behandeling die u nodig heeft! Onze praktijk in Numansdorp bevindt zich op ongeveer 7 km vanaf het centrum van Zuid-Beijerland. Wij zijn daarom goed bereikbaar voor een Zuid-Beijerlander!

Wilt u een afspraak maken bij onze Tandarts Zuid-Beijerland? Neem dan contact op met de receptioniste door te bellen naar 0186 – 65 40 93

Bereikbaarheid

De praktijk van Tandartsengroep Zandpad bevindt zich in de plaats Numansdorp. Vanaf het centrum van de gemeente Zuid-Beijerland is het ongeveer 10 minuten rijden met de auto en met de fiets duurt het ongeveer 20 minuten.

Openbaar vervoer

Komt u naar de praktijk met het OV? Onze praktijk bevindt zich op 1 minuut loopafstand van bushalte ‘Burgemeester de Zeeuwstraat’.

Nieuwe patiënten

Heeft u nog geen tandarts in de Zuid-Beijerland? Tandartsengroep Zandpad neemt nieuwe patiënten aan! Wij controleren uw gebit uitgebreid tijdens uw eerste bezoek. Indien nodig maken wij ook röntgenfoto’s om uw gebit goed te kunnen beoordelen. U kunt een eerste afspraak inplannen door telefonisch contact op te nemen met onze praktijk.

Afspraak maken

Direct een afspraak maken met de tandarts? Dat kan online via de contact pagina. Daarnaast kunt u telefonisch contact op te nemen met onze praktijk door te bellen naar 0186 – 65 40 93.

Afspraak annuleren

U kunt tot 24 uur voor aanvang van de behandeling een afspraak kosteloos annuleren. Dit kan door telefonisch contact op te nemen met Tandartsengroep Zandpad.

Bent u te laat om de afspraak tijdig te annuleren? Dan worden de kosten alsnog in rekening gebracht. Afspraken op maandag kunnen uiterlijk op vrijdag tot het tijdstip van de afspraak op maandag nog kosteloos geannuleerd worden. Afspraken op de dag na een feestdag kunnen uiterlijk op de werkdag ervoor tot het tijdstip van de afspraak kosteloos geannuleerd worden.

Behandelingen

Om uw tanden mooi en gezond te houden raden wij u aan om ten minste twee keer per jaar naar een tandarts te gaan ter controle.

Onze tandartsen controleren uw gebit en lossen eventuele problemen op met de tandheelkundige behandeling die u nodig heeft. Onze mondhygiënisten helpen u daarnaast graag met het optimaal onderhouden van uw mondhygiëne.

Wilt u uw gebit laten controleren? Of wilt u weten wat wij verder nog voor u kunnen betekenen? Kijk dan gerust eens onder ‘Behandelingen’ in het menu.  

tandarts-zuid-beijerland

Angst voor de tandarts

Heeft u angst voor de tandarts? Wij hebben hier veel ervaring mee. U kunt het gerust met ons bespreken als u angstig bent. Wij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt tijdens uw behandeling in de praktijk.

Het is ook mogelijk om de behandeling aangenamer te maken voor u. Wij kunnen u bijvoorbeeld een zalfje geven op de plek van de verdoving zodat u geen last heeft van het prikje.

Bent u benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Op de pagina ‘Angstbehandeling’ onder ‘Behandelingen’ kunt u hier meer over lezen.