Tandarts Strijen

Bent u op zoek naar een Tandarts Strijen? Tandartsengroep Zandpad helpt u graag met de behandeling die u nodig heeft. Onze praktijk in Numansdorp ligt ongeveer 10 km vanaf het centrum van Strijen en is daarom voor een Strijenaar makkelijk bereikbaar. 

Wilt u een afspraak maken bij onze Tandarts Strijen? Neem dan contact op met de receptioniste door te bellen naar 0186 – 65 40 93.

Bereikbaarheid

Tandartsengroep Zandpad is gevestigd in Numansdorp. De praktijk is goed bereikbaar met de auto of de fiets. Vanaf het centrum van Strijen is het ongeveer 15 minuten rijden met de auto of ongeveer een half uur fietsen.

Openbaar vervoer

Reist u met het openbaar vervoer? Onze praktijk bevindt zich vlakbij bushalte ‘Burgemeester de Zeeuwstraat’. Vanaf deze bushalte is het ongeveer 1 minuut lopen naar de praktijk.

Nieuwe patiënten

Heeft u nog geen tandarts in Strijen? Tandartsengroep Zandpad neemt nieuwe patiënten aan! Bij uw eerste bezoek wordt uw gebit uitgebreid gecontroleerd. In sommige gevallen is het hierbij nodig om foto’s te maken van uw gebit. Als u nieuw bent bij Tandartsengroep Zandpad kunt u een eerste afspraak inplannen door telefonisch contact op te nemen.

Afspraak maken

Direct een afspraak maken met de tandarts? Dat kan online via de contact pagina. Daarnaast kunt u telefonisch contact op te nemen met onze praktijk door te bellen naar 0186 – 65 40 93.

Afspraak annuleren

U kunt tot 24 uur voor aanvang van de behandeling een afspraak kosteloos annuleren. Dit kan door telefonisch contact op te nemen met Tandartsengroep Zandpad. Bent u te laat om de afspraak tijdig te annuleren? Dan worden de kosten alsnog in rekening gebracht. Afspraken op maandag kunnen uiterlijk op vrijdag tot het tijdstip van de afspraak op maandag nog kosteloos geannuleerd worden. Afspraken op de dag na een feestdag kunnen uiterlijk op de werkdag ervoor tot het tijdstip van de afspraak kosteloos geannuleerd worden.

Behandelingen

Het is belangrijk om uw gebit ten minste twee keer per jaar te laten controleren door een tandarts. Zo houdt u een mooi en gezond gebit.

Onze tandartsen en mondhygiënisten helpen u graag met alle tandheelkundige behandelingen die u nodig heeft.

Wilt u zich inschrijven om een afspraak te maken voor een periodieke controle? Of bent u benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Kijk dan gerust eens bij onze behandelingen.

tandarts-strijen

Angst voor de tandarts

Wij vinden het belangrijk dat u zich in de praktijk op uw gemak voelt. Heeft u last van angst voor de tandarts? Dan kunt u dat in alle rust met ons bespreken.

Wij hebben hier veel ervaring mee en kunnen de behandeling voor u een stuk aangenamer maken. Wij kunnen bijvoorbeeld gebruik maken van een zalfje zodat u het prikje van de verdoving niet voelt.

Benieuwd wat wij verder nog kunnen doen? Onder ‘Behandelingen’ op de pagina ‘Angst voor de tandarts’ hebben wij uitgebreid beschreven hoe wij u tijdens een behandeling op uw gemak stellen.