Tandarts Oud-Beijerland

Wilt u naar de Tandarts Oud-Beijerland? Tandartsengroep Zandpad helpt u graag met de behandeling die u nodig heeft! Onze praktijk in Numansdorp bevindt zich op ongeveer 12 km afstand vanaf het centrum van Oud-Beijerland. Wij zijn daarom ook goed bereikbaar voor een Oud-Beijerlander! 

Wilt u een afspraak maken bij onze Tandarts Oud-Beijerland? Neem dan contact op met de receptioniste door te bellen naar 0186 – 65 40 93.

Bereikbaarheid

Tandartsengroep Zandpad is gevestigd in Numansdorp. De praktijk is goed bereikbaar met de auto of de fiets. Vanaf het centrum van Oud-Beijerland is het ongeveer 15-20 minuten rijden met de auto of 35-40 minuten fietsen.  

Openbaar vervoer

Maakt u gebruik van het OV? Bushalte ‘Burgemeester de Zeeuwstraat’ bevindt zich vlakbij onze praktijk. Het is nog ongeveer 1 minuut lopen vanaf de bushalte naar onze praktijk. 

Nieuwe patiënten

Heeft u nog geen tandarts in Naarden? Tandartsengroep Zandpad neemt nieuwe patiënten aan! Bij uw eerste bezoek wordt uw gebit uitgebreid gecontroleerd. In sommige gevallen is het hierbij nodig om foto’s te maken van uw gebit. Als u nieuw bent bij Tandertsengroep Zandpad kunt u een eerste afspraak inplannen door telefonisch contact op te nemen.

Afspraak maken

Direct een afspraak maken met de tandarts? Dat kan online via de contact pagina. Daarnaast kunt u telefonisch contact op te nemen met onze praktijk door te bellen naar 0186 – 65 40 93.

Afspraak annuleren

U kunt tot 24 uur voor aanvang van de behandeling een afspraak kosteloos annuleren. Dit kan door telefonisch contact op te nemen met Tandartsengroep Zandpad. Bent u te laat om de afspraak tijdig te annuleren? Dan worden de kosten alsnog in rekening gebracht. Afspraken op maandag kunnen uiterlijk op vrijdag tot het tijdstip van de afspraak op maandag nog kosteloos geannuleerd worden. Afspraken op de dag na een feestdag kunnen uiterlijk op de werkdag ervoor tot het tijdstip van de afspraak kosteloos geannuleerd worden.

Behandelingen

Om uw tanden mooi en gezond te houden raden wij u aan om ten minste twee keer per jaar naar een tandarts te gaan ter controle.

Onze tandartsen controleren uw gebit en lossen eventuele problemen op met de tandheelkundige behandeling die u nodig heeft. Onze mondhygiënisten helpen u daarnaast met het optimaal onderhouden van uw mondhygiëne.

Wilt u uw gebit laten controleren? Of wilt u weten wat wij verder nog voor u kunnen betekenen? Kijk dan gerust eens onder ‘Behandelingen’ in het menu. 

tandarts-oud-beijerland

Angst voor de tandarts

Angst voor de tandarts komt regelmatig voor. Wij hebben hier veel ervaring mee en vinden het ook erg belangrijk dat u zich op uw gemak voelt. Mocht het zo zijn dat u angst voor de tandarts heeft, dan kunt u dat in alle rust met ons bespreken. Wij nemen de tijd voor u en bieden verschillende mogelijkheden aan om de behandeling voor u aangenamer te maken. U kunt bijvoorbeeld muziek luisteren of een zalfje krijgen zodat u het prikje van de verdoving niet voelt.

Heeft u last van angst voor de tandarts? En wilt u weten wat de mogelijkheden zijn om u tijdens een behandeling op uw gemak te stellen? Kijk dan gerust op de pagina ‘Angstbehandeling’ onder ‘Behandelingen’ in het menu, hier hebben wij het voor u beschreven.