Over ons

Bij Tandartsengroep Zandpad zorgen wij voor een ontspannen sfeer zodat uw bezoek niet angstig hoeft te zijn. Onze praktijk bevindt zich op de eerste verdieping van gezondheidscentrum het Zandpad en is rolstoeltoegankelijk.  

Met twee ervaren porseleintechnici wordt het kroon- en brugwerk in huis vervaardigd. Dit geeft een duidelijk beeld van hoe wij uw gebit kunnen behandelen. 

Een van onze technici is gespecialiseerd in het vervaardigen van kroon- en brugwerk op implantaten.

De praktijk

Ons personeel in de tandartspraktijk is ervaren en deskundig. Wij hebben ons gespecialiseerd in algemene tandheelkunde en angst voor het tandartsbezoek.

Wij behandelen u op een zorgzame en vakkundige wijze. Een prettige en ontspannen sfeer vinden wij minstens zo belangrijk in de tandartspraktijk in Numansdorp. 

De drijfveer voor Tandartsengroep Zandpad is om met, maar vooral voor mensen te mogen werken. Het geeft ons voldoening om een goed resultaat te zien en daar willen wij u altijd persoonlijk bij betrekken.

Wilt u patiënt worden of wilt u graag meer informatie over Tandartsengroep Zandpad? Neem dan gerust contact met ons op.

Angst en angstbegeleiding

Het kan zijn dat u angst heeft voor een bezoek aan de tandarts en dat vinden wij vooral voor u niet prettig. Goed om te weten is dat u niet de enige bent die wellicht angst heeft voor de tandarts. Wij vinden het belangrijk u op uw gemak te stellen, zodat u zich ontspannen voelt in onze praktijk.

Goed om te weten is dat u niet de enige bent die wellicht angst heeft voor de tandarts. Wij vinden het belangrijk u op uw gemak te stellen, zodat u zich ontspannen voelt in onze tandartspraktijk. U doet er dan ook goed aan om uw angst aan ons te vertellen. We nemen ruim de tijd voor u en bespreken welke behandeling nodig is. De tandarts zorgt ervoor dat u de behandeling zo prettig mogelijk ondergaat.